MASSA TARD I SENSE CREDIBILITAT.

Rebuig a la corrupció per salvar el futur. Tolerància "zero", que encara no s'ha produït. Transparència atorgant les financiacions que necessiten els ajuntaments. Legislar amb la contundència de l'Estat de Dret, fent complir les lleis. Això i molt mes, és el que deuria estar succeint des de fa temps i no succeïx. I el que és pitjor, els mateixos que no han fet res, per omissió, ens demanen perdó públic per fer-se teràpia i netejar les seves malmeses consciències. Els mateixos que fins ara han permès que siguin els sectors econòmics del país es que distribueixin i gestionin els fons públics. Els mateixos que volen que tot el que és fa en la empresa pública doni beneficis. I si donen mes beneficis les malalties que la salut, visca les malalties.
Però tot això i mes, fa aparèixer l'entorn de corrupció. Demanen perdó però fins a quin punt els importem les persones?. Amb les xifres que ens va donar la Ministra de Sanitat, de gent que per culpa del tabac ens deixa cada dia, encara no han fet la Llei adient per protegir la salut de les persones, (per cert, dret constitucional), perquè per el gremi corresponen, primer és la caixa. Per ells tenir diners, ho és tot, i el altres que els bombin. I el govern de l'Estat els hi deixa fer la seva. Per a qui fan política?
Hi han uns altres actors que diuen que menys parlar i mes pactar. Quin morro!. Es que la corrupció no es pacta?, llavors perquè surt a la llum un munt d'anys desprès des de que s'està produint, i sota uns teòrics controls que detectaven o no anomalies, però que en el millor dels casos no servien per a res? Que volen pactar aquells que durant 23 anys "no s'han adonat" ?
I els ciutadans que...! Fins ara tots calladets, consumin obsessivament, acumulant tot allò que es podia aconseguir amb préstecs dels bancs, jugant a inversors-especuladors immobiliaris i contribuint a la gran fallida. I amb aquesta conducta donant cada dia mes poder a tots aquells als que ara denunciem. Esquizofrenia pura!. Els ciutadans hem de viure la realitat i no la publicitat.
Jo no em puc creure que els mateixos polítics actuals tinguin el mínim interès en treuren's d'aquest pou. Crec que només es fan les víctimes per mantenir-se a on son i com son fent exactament el mateix de sempre i fer més gran la seva i nostra decadència política. Per això ara s'estan emprovant el maquillatge mínim necessari perquè amb l'ajut dels mitjans de comunicació amplificadors de les virtuts dels que manen, i manipulant convenientment les opinions de la gent, aconsegueixin deixar-ho tot com estava abans de l'esclat de corrupció. En realitat no volen competir en programes ètics a un any de les properes eleccions. No estan preparats per això. Segurament s'aprofitaran de les festes de Nadal, el bon rotllo, els regals, tothom baix de piles per tal de poder reaccionar....... No hi comptin amb mi!.
Només tindre present a gent nova, partits renovats i/o nous, projectes nous, idees noves, aire pur. Que estimulin els ciutadans i els hi donin les eines mes efectives per el control de l'activitat política, i del govern. Només m'implicare en les eleccions a on sigui la gent la que tria els seus representants i no uns partits polítics amb finançaments privats, fons desviats del seu original destí, absolutament foscos i incontrolats, etc.
I sobretot si hi han possibilitats de canviar la realitat i en lloc de tenir un govern sota els altres poders, tinguem un govern que te sota control el poder.
No em demanin perdó. Si realment volen un canvi de model i de sistema, vagint-se d'una vegada! perquè per sort i també malauradament, vostès ja han fet tot el que eren capaços de fer.


Nosferatu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada